• 0888 132566

  • Общи условия

   Доставка на продукти от магазин Лаптоп Зона

   Как ще получите поръчаните стоки от Laptop Zona?
   Доставка, експресна доставка и доставка във фиксиран период от един час.
   Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и/или заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
   Поръчката на клиента се доставя нормално в срок от 24 часа: Доставката до посочен от Вас точен адрес в България ще бъде извършена в удобно за получателя време бързо и евтино - в срок до 24 часа според населеното място и теглото на избраната стока. Пазарувайте за Вас и любимите Ви хора с удоволствие на ниски цени, без излишни усилия, загуба на време и пари. Така ще получите една от многото неразопаковани стоки, които поддържаме на склад. Не рискувате да закупите последна бройка изложена на витрина, както често се случва и която е разглеждана многократно от различни клиенти, не рядко с нарушен търговски вид, липсваща окомплектовка и в крайна сметка дори на по-висока цена. Ние Ви гарантираме, че ще заменим стоката за наша сметка, ако куриерът Ви я достави с нарушен търговски вид.
   Стойността на доставката се определя от начините на плащане и мястото за доставка.
   За всеки конкретен продукт моля обадете се или пишете за да ви кажем точно колко че ви струва .

    

   Продажбата на Аксесоари: Чанти, Раници, Мишки и всички останали продукти под 400 лева с ДДС се продават с предварително плащане по банка, като доставката е за сметка на клиента или с наложен платеж с куриер изпратен от клиента!

    

   Лизинг онлайн или в магазина на Лаптоп Зона

   Вземате веднага, изплащате по-късно
   Ние Лаптоп Зона се стремим да предоставим на своите клиенти избор от най-изгодните предложения на Българския пазар. Възползвайте се от новите ни лизингови програми за покупка за стоки на разсрочено плащане, чрез нашите партньори:
   Ти Би Ай КРЕДИТ
   TBI Credit - условия за финансиране на лаптопи, ултрабук, таблети и нетбуци:
   1% оскъпяване на месец

   Предварителни критерии за одобрение:
   Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната (към момента - 270 лв.)
   Размера на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента.
   Ако клиентът няма домашен стационарен телефон, трябва да посочи като лице за контакт роднина по права линия.

   Поръчителство
   Поръчител е задължителен в следните случаи:
   Когато исканата сума е по-голяма от 4 000 лв.
   Когато кандидатът е на възраст между 18 - 21 или 61 - 66 г.
   Когато кандидатката е в отпуск по майчинство. (Може да бъде изискан поръчител и в други случаи, при непълно покриване на някои от условията)
   Поръчителят трябва да бъде роднина по права линия на кандидата. Съпругът/съпругата може да бъде гарант, ако той/тя не е работодател на своята съпруга/съпруг.
   Поръчителят представя същите документи като кандидата и се подписва на полето за «Поръчител» и на «Декларация».
   Поръчителят трябва да бъде на възраст между 25 и 58 години.


   Условия за кандидатстване за покупки на изплащане към Ти Би Ай Кредит:

   1. Изисквания:
   Пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.

   2. Условия на кредита:
   минимална стойност за финансиране 150 лв.
   срок на погасяване – до 36 месеца;
   без първоначална вноска;
   на равни месечни вноски;

   3. Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:
   Данни от личната карта на Клиента.
   Искане за финансиране
   Клиентът посочва Лице за контакт (лицето за контакт не е поръчител), за предпочитане, от същото домакинство или близък роднина, приятел, колега, като на лицето за контакт са необходими трите имена, вид свързаност с кандидата и телефон за връзка.

   4. Необходими документи за кандидатстване на юридически лица и ЕТ:
   Копия от първо и последно съдебни решения;
   Копие от удостоверение за данъчна регистрация;
   Копие от индентификационен код по БУЛСТАТ;
   Копие от съдебно удостоверение за актуално състояние, издадено не по-рано от три месеца преди датата на кандидатстването;
   Копие от двете страни на личната карта на собственика /управителя/ или на упълномощено за целта лице;
   Нотариално заверено пълномощно /само в случаите на кандидатстване чрез пълномощник/
   Искане за финансиране /попълва се от консултант в магазина/;
   Всички копия трябва да са заверени с текст "Вярно с оригинала" и с подпис на Клиента, а когато Клиентите са търговски дружества - и с печат на Клиента.

   UniCredit Consumer Finansing - Лаптоп Зона специални условия за финансиране на лаптопи, ултрабук, таблети и нетбук

   1% оскъпяване на месец Лизинг онлайн или в офиса - ул."Московска"29А, ет.2, тел.: 9887535

   Важи за всички стоки на стойност над 400 лв. с фиксиран 12, 15, 18, 24, 36 и 48-месечен срок на изплащане. Фиксиран ГЛП от 20.76% до 21.65% в зависимост от периода на изплащане. ГПР от 22.82% до 23.98% в зависимост от цената на избраната стока и периода на изплащане.

   Пример: Вземете стока за 1 000 лв. за фиксиран 18-месечен срок на изплащане с фиксиран ГЛП от 21.65% и платете 1 180.08 лв., ГПР 23.94%.
   Изисквания за кандидатстване
   Нужно е да сте пълнолетен, български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България.
   Предсрочно погасяване
   По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.
   Първа вноска
   Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 28-мо число на месеца.
   Месечно погасяване (месечни вноски)
   Можете да плащате месечните си вноски по банков път или по електронен път чрез ePay.
   Нужно е да знаете номера на Вашия договор за кредит и размера на месечната Ви вноска.
   Като клиент на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Вие получавате допълнително предимство - при плащане във всеки клон на УниКредит Булбанк не дължите банкови такси (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).

   Застраховка на кредита
   При подписването на Договор за отпускане на стоков кредит можете да сключите застраховка "Защита макс" със застрахователна компания, партньор на УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Тази застраховка цели да гарантира изплащането на вноските или на остатъчната сума при застрахователно събитие, така както е указано в Общите условия за застраховката.

   Право на потребителя е!
   Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.
   Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
   1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
   2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
   ...
   (6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
   (7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.
   Задълженията на потребителя, спрямо цитираните закони изискват да се грижи за безупречния търговски вид и пълна окомплектация (кашони, книжки, дискове, пликове, лепенки и т.н.), с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с неригистрирана или удължена гаранция и да не е бил модифициран изработен по индивидуална поръчка.

   Консултации
   Може да се консултирате с ЛАПТОП Зона по  GSM:0888 132566 ; на майл: office@LaptopZona.com или online

    

   Условие за замяна е Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Всички прилежащи към нея продукти и аксесоари трябва да са налице.

   Лаптоп Зона си запазва правото да откаже връщане на стоката в специални случаи, които не са описани в условията за връщане.

    

   Не подлежат на връщане или замяна:

   -          Лаптопи и таблети със сменени или променени по компоненти (например добавена и земенена памет, сменен твърд диск или допълнително надписана клавиатура).

   -          Лаптопи и таблети, чиято гаранция е била регистрирана в сайта на производителя – не бързайте да регистрирате гаранцията си, преди да сте се уверили, че това е наистина подходящ лаптоп за Вас и нямате забележки към него. Лаптопи и таблети с допълнително закупени и регистрирани удължени или специални гаранции не може да се върнат – те също попадат в  категория "регистрирани". Позволено е връщането на лаптопи и таблети, които са закупени и регистрирани със специалната застраховка на Лаптоп Зона.

   -          Лаптопи и таблети, по които има зацапвания, наранявания, драскотини, липсващи или повредени окомплектации като прилежащи продукти и аксесоари, кашони, предпазно фолио, книжки, дискове, пликове, брошури, рекламни материали и т.н.

   -          Лаптопи с предварително инсталирана операционна система, която не е възстановена до първоначалния й фабричен инсталационен вид или чийто Recovery дял е изтрит или повреден. Ако сте инсталирали собствена операционна система, трябва да я изтриете напълно.

   -          Таблети с модифицирана операционна система или такава, която не е възстановена до първоначалния й фабричен дял.

   -          Лаптопи, които са закупени с допълнителен ОЕМ софтуер, който е регистриран преди изтичането на първите 14 дни от покупката (например OEM Windows или Office пакет)

    

   Условия за връщане или замяна на други продукти

   При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, Лаптоп Зона се ангажира той да бъде подменен с нов (съгласно гаранционните условия на производителя) или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие сте упражнили правото си на отказ. След този срок (или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката) ремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.